VRAGEN

WIJ KRIJGEN VAAK VRAGEN OVER

Hoe kan ik lijmresten verwijderen van mijn trap?

Met een krabber en een föhn kun je de meeste lijmresten weg krabben. Wanneer u de trap opnieuw laat stofferen is het verwijderen van lijmresten meestal niet noodzakelijk.

Moeten alle spullen uit de ruimte zijn om deze te kunnen stofferen?

Meestal is dat niet nodig, behalve wanneer de vloer geëgaliseerd moet worden.

Hoe voorkom ik gehorigheid op mijn trap?

Vaak zitten oude trappen gespijkerd, waardoor er speling ontstaat. U kunt aan de achterzijde de treden vastschroeven en kitten, waardoor de trap minder gehorig wordt als er op gelopen wordt. Ondertapijt zorgt verder voor demping en daarmee ook minder gehorigheid.

Moet er altijd geëgaliseerd worden wanneer er gekozen wordt
voor PVC, Linoleum of Vinyl?

Ja dat is nodig bij cement dekvloeren. PVC, Linoleum en Vinyl hebben een uiterst gladde ondergrond nodig. Wanneer u een houten ondervloer heeft zijn er andere mogelijkheden om de ondergrond glad te krijgen. De ondergrond moet zo glad zijn omdat anders elke haar of zandkorrel onder deze vloer te zien zal zijn.

Wat is het verschil tussen een kokosmat en een schoonloopmat?

Een kokosmat borstelt uitsluitend de onderkant van uw zolen schoon. Een schoonloopmat borstelt en neemt tevens vocht op.

Waarom kunt u pas een offerte aanbieden wanneer u langs bent geweest?

Wij bieden uitsluitend een offerte op maat aan. Zowel bij zonwering als bij vloeren is het prettig om diverse stalen in uw huis te zien, met uw eigen meubels en met de lichtval in uw huis. Op die manier kunt u de beste keus maken en wij deze in een offerte voor u uitwerken. Bovendien kunnen wij u voorzien van eventueel advies met betrekking tot bijvoorbeeld ondervloeren e.d.

STAAT UW VRAAG ER NIET BIJ?

Het kan natuurlijk dat u nog vragen heeft, maar staat deze er niet bij, stel deze dan gerust. Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk voor u.

[fc id=’3′][/fc]